Könyvborító

Karaktergyilkosság – Új könyv!

Már a nyomdában van új könyvem, a Karaktergyilkosság. Az első könyvem 2018 áprilisában jelent meg, tehát jó három és fél év telt el azóta, hogy könyvszerző lettem. Most természetesen nagyon izgatott vagyok, innentől már az olvasókon van a sor.

Könyvborító

A téma erősségével kapcsolatban semmilyen kételyem nincs. A karaktergyilkosság, a lejáratás mindennapjaink része. És nem is csak a politikában és a közéletben. Jelen van a kulturális életben, sportban, celebvilágban, gazdasági életben. Ott van a munkahelyeken és bizony ott a magánéletünkben is.

A könyvben végigveszem a karaktergyilkosságok típusait, mozgatórugóit. Megismerhetik az olvasók a hatásmechanizmust. Megvizsgáljuk a történelmi példákat az ókori Egyiptomtól, Rómán át a középkorig és egészen napjainkig. Mivel kríziskommunikációval foglalkozom, nem lenne teljes a kép a lehetséges védekezési módok ismertetése nélkül.

A karaktergyilkosság könyvből megtudható, lehetséges-e és ha igen, hogyan lehetséges újjáépíteni egy személyes márkát, vagyis létezik-e olyan, hogy „personal rebrand”.

A korábbi könyvem is a HVG könyveknél jelent meg. A könyv előrendelhető, addig is lehet a korábbit olvasgatni, jó szívvel ajánlom az is:

Sem megerősíteni