„Én az önazonosságban hiszek – és csak ebben hiszek” – Kende-Hofherr Krisztina, a selfmade karrierépítés elkötelezett támogatója

Különbség van a teljesítmény által ismertté vált celebek, vagyis az ünnepelt személyek és a valamilyen más okból ismertté váltak, nagy teljesítménnyel nem rendelkezők között, mutat rá Kende-Hofherr Krisztina, a selfmade karrierépítés elkötelezett támogatója a Krízisek és pofonok podcast legfrissebb epizódjában. De óriási különbség van a hazai értelemben vett sztárok és az amerikai világsztárok között is. Egy szupersztár életszínvonala tényleg össze sem vethető a közemberekével, ráadásul tényleg nem lehet velük összefutni egy plázában. „A legnagyobb különbség az elérhetőségük, egyszerűen nem lehet velük kapcsolatba kerülni” – magyarázza a sztármenedzser.

A beszélgetésben rengeteg híresség szóba került Pumped Gabótól Nánási Pálig és Ördög Nóráig, természetesen nem kerültük meg az „Azahriah-jelenséget” sem. Kende-Hoffherr Kriszta szerint a siker kulcsa a hitelesség, az önazonosság. A hamisságot érzékelik az emberek. „A közönség nem fogja tudni, hogy mi nem oké, de érezni fogja, hogy valami nem stimmel” – mondja el Kende-Hofherr.

Átgondoltuk a mesterséges intelligencia megjelenésének hatását is a celebvilágra, beszélgettünk a kabalafigurák szerepéről, még a zoknibábokról is. Utóbbiakról KHK azt mondja: a zoknibáb nem tud elég ismertté lenni, ha előbb nem egy celeb fogja kézbe.

Tetszett a beszélgetés? Hallgass bele más adásokba is! Beszélgettünk már manipulációról a harcászatban, a borok világában, a történelemben, az irodalmi bestsellerek kapcsán, a divatban és az építészetben is. De megtudhatod azt is, hogyan hat a manipuláció a bűnügyek esetében, vagy hogy jellemző-e az állatvilágra!