Moderálás / műsorvezetés szakmai rendezvényeken

Sokszor azon múlik egy rendezvény sikere, hogy a házigazda, a műsorvezető mennyire talpraesett, hogyan tudja feldobni a hangulatot. Egy jó moderátor nem csak a közönség oldottságáért felel, de segít abban is, hogy a résztvevők, megszólalók a legjobbat tudják kihozni saját magukból.

Kornél tapasztalt kerekasztal- és panelbeszélgetés moderátorként, szakmai rendezvények műsorvezetőjeként, színpadi beszélgetőpartnerként, kérdezőként gondoskodik arról, hogy az esemény jó hangulatú, emlékezetes és szakmai tartalmát tekintve is elmélyült lehessen.

Ebben egyfelől a helyszíni spontaneitás, másfelől a lelkiismeretes felkészülés, a résztvevőkkel való előzetes, alapos egyeztetés is segíti a moderátort.

Szakmai és üzleti rendezvényeken kiemelt jelentőségű, hogy a főszereplő mellett a moderátor, a kérdező is felkészült és magabiztos legyen. Ez jelent garanciát arra, hogy a színpadon kérdezett vezető hatékonyan tudja átadni az előre tervezett üzeneteket – miközben a színpadi szereplés sem tűnik mesterkéltnek. Nem mikrofonállvány olvassa fel az előre megírt kérdéseket, hanem valódi, élvezetes, szakmai beszélgetés zajlik, ami mind a hallgatóságnak, mind a színpadon szereplőknek komfortérzetet biztosít.

Ugyanilyen fontos kerekasztalok esetében, hogy egy értő moderátor mederben tudja tartani a beszélgetést, mindenki egyaránt és egyforma mértékben szóhoz jusson, és minden fontos, előre meghatározott téma kellő fókuszt kapjon – a résztvevők mindegyik egyenrangú félnek érezhesse magát, és a közönség is élő, szórakoztató, informatív produkciót élvezhessen végig.

Kérjen ajánlatot üzleti rendezvényének moderálására!