Karrier coaching és personal branding tanácsadás

Előfordul, hogy egy sikeresen induló karrier megakad, látszólag stagnál. Akár vezetőként is érezhetjük: nem tudunk előrébb lépni, teljesítményünk nem látszik kívülről. Kevés az elismerés, a visszaigazolás.

A vezetői elakadások, a munkahelyi „politikai- és diplomáciai” játszmák lemerítik az energiákat, miközben azt látjuk, mások több rivaldafényhez jutnak, akár kisebb szakmai teljesítmény mellett.

Kornél saját személyes márkaépítés tapasztalatait adja át ügyfeleinek karrierkonzultáció, personal branding tanácsadás, karriercoaching folyamat keretében. A munkát önnek kell elvégezni, Kornél viszont segít koordinálni a folyamatot, közösen végiggondolni a következő lépéseket, számíthat arra is, hogy házifeladatok, elvégzendő háttérmunkák lesznek!

Ajánlások

Többféle coaching kipróbálása után találkoztam Kornéllal, aki teljesen új megvilágításba helyezte ezt a műfajt. Remek és eredményes szakember, élmény vele együtt dolgozni, lényegretörő, ugyanakkor vidám alkalmakat tart. Komoly feladat elé állítottam azzal a kérésemmel, hogy egy volt diplomatából faragjon értékelhető és érzékelhető public relations megjelenést – úgy, hogy ódzkodom a posztolástól. A legeredményesebb és legérdekesebb, igazi motiváló coaching élmény vele dolgozni!

Kornélt akkor kerestem meg, amikor a cégünk tulajdonosváltás és jelentős szerkezeti átalakítás előtt állt, és úgy éreztem, vezetői pozícióm ellenére nincs kellő láthatóságom az egyre nagyobbra növő cégcsoporton belül. Eleinte ódzkodtam attól, hogy előtérbe toljam magam, de Kornél támogatásával sikerült fokoznom a személyes márkám erejét, amit ma már cikkek, interjúk, podcast- és konferencia-meghívások, sőt, szakmai díjak is alátámasztanak.

Kornél egyszerre tréningel egy meghatározott tervet követve, és mégis egyénre szabva: amikor látta, hogy a tervezett session nem releváns vagy én már birtokában voltam az ott elsajátítandóknak, simán tudott változtatni és akkor is értéket adni. Úgyhogy hálistennek elmaradt a szokványos coaching mellébeszélés, nem volt upsell, és elmondhatom, hogy ma már azon a területen vagyok ismert (fenntarthatósági kommunikáció), amelyet a folyamat elején célként kitűztünk.

Kérjen támogatást a személyes márkaépítésben, a vágyott karrierugrás érdekében!