Bőhm Kornél

49 nélkülözhetetlen tanács sajtóhálónk szélesítésére

Gyakran van olyan érzése, hogy üzleti tevékenysége, eredményei méltóak lehetnének végre a sajtó figyelmére? A médiában megjelenő híreket olvasva szokott morgolódni, ha szerényebb eredményű riválisait idézik, vagy a versenytárs cégekről írnak leplezetlen lelkesedéssel? Szokta azt gondolni, hogy jó lenne, ha kicsivel több élő kapcsolattal rendelkezne a sajtósok világában?

A sajtókapcsolati háló építése lassú és nehézkes munka, de egyáltalán nem lehetetlenül nehéz. Energiát és időt kell rá szánni – pénzt ugyanakkor nem feltétlenül. Ha az elhatározás megvan, a végrehajtás már csak türelem és kitartás kérdése, akár pár hónapon belül érdemi, élő sajtóhálót lehet létrehozni! Sőt, ha nem csak egyszeri felbuzdulásként szeretné szélesíteni a sajtókapcsolatait, a rendszerességet és következetességet fenntartva állandó szereplője lehet a híradásoknak, nyilatkozhat szakértőként, ismertté teheti céges érdekeltségeit! Szeretné tudni hogyan?

Most 49 napon keresztül napi egy-egy tanáccsal segítjük önt elindulni az úton. Iratkozzon fel a 49 nélkülözhetetlen tanács sajtóhálónk szélesítésére nevű hírlevelünkre és kapja közvetlenül postaládájába minden nap egy-egy újabb tanácsunkat.

A jótanácsok az alapoktól indulnak: először is a megjelenések monitorozásáról, szűréséről. Majd áttérünk a sajtókapcsolatok gyűjtésére, számontartására, végül pedig a hírek küldésének, témajavaslatok küldésének mesterfogásaira.

Bárki meg tudja csinálni, kezdje el most! Iratkozzon fel az ingyenes 49 nélkülözhetetlen tanács sajtóhálónk szélesítésére napi hírlevélre, és kezdje el kapni az üzeneteket már ma!

Ne menjen még!Az újonnan feliratkozóknak ajándékba küldjük Magyarország 2019-es Krízistérképét, mely több száz botrányos esetet vizsgál kommunikációs szempontból a 2019-es évből.